Incotex Pima Katoen-Jersey T-Shirt Burgundy G22c5977
Dames Kanga Hoodie Grijs Original by Muscle Republic Grijs C10a3395
Dames Devoid Fashion Tank by DVNT Zwart Acid Wash C52k8929
Dames Benita Cut-Out Ankle Laarzen by SPURR Zwart A30q4314
Edward Groen Shanklin Suede Chukka Laarzen Mustard D71k2616
Heschung Thuya Leer Derby Schoenen Chocolate Y85e8549
Dries Van Noten Leer Derby Schoenen Burgundy D93w4421
Dames Savor - Just Weave It by Skechers Zwart C80d2353
Dames Marnii Ribbed Rokken by Atmos&Here Charcoal Z89m5946
Dames Lacey Midi Pencil Rokken by Atmos&Here Cream C63i4285

Verzenden & retouren

1. Bij de kassa, wordt u gevraagd een verzendmethode voor uw product (en) kiezen. Uw totale verzendkosten worden automatisch berekenen bij de kassa voorafgaand aan de voltooiing van uw bestelling.
2. Please contact met ons eerst naar de reden van retour te leggen en de terugkeer vergunning en terug-naar adres.
3. Wanneer het retourneren van goederen, raden wij u aan het pakket zorgvuldig te wikkelen als schade / verlies van de goederen tijdens het vervoer terug naar ons voor risico van de klant. Gelieve de volgende informatie met uw terugkeer: productnaam Code / product, bill-to naam, adres, ship-to naam, adres, ordernummer en gedetailleerde reden voor terugkeer.
4. Alle rendementen worden aanbevolen via een traceerbare drager worden gestuurd. www.apollobaden.nl is niet verantwoordelijk voor pakketten niet ontvangen als verstuurd via een niet-traceerbaar drager. Retouren moeten worden verzonden prepaid. We hebben geen C.O.D leveringen te accepteren. Nadat wij uw geretourneerde pakket, zullen wij u op de hoogte over uw geretourneerde. En dan moet je nog een bestelling plaatsen voor het item dat u wenst te ruilen voor. Gelieve alleen worden aangemeld beschadigde of defecte producten kunnen worden geretourneerd voor uitwisseling. E-mail ons de eerste plaats omdat het rendement zonder een terugkeer toestemming van ons niet worden geaccepteerd of u kunt het retouradres niet krijgen. Alle items kunnen alleen worden ingewisseld voor vervanging op de gelijke prijs.
Terug